fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

canalizare ceanu mare

Anul începe cu o veste bună pentru locuitorii comunei Ceanu Mare, demarează lucrările la proiectul de canalizare.

Vestea a fost dată chiar de primarul Liliana Moldovan care face apel la înțelegerea cetățenilor având în vedere disconfortul creat odată cu demararea lucrărilor, dar luând în calcul importanța proiectului mizează pe înțelegerea concetățenilor în vederea implementării acestuia cu succes. Lucrările au debutat la finalul lunii ianuarie.

Stimați cenani au început lucrările la canalizare,pe aceasta cale doresc sa va aduc la cunoștința ca aceasta lucrare presupune și disconfort. Noi dorim sa dați dovada de înțelegere și sa colaboram pentru a reduce pe cit posibil lucrurile nedorite. Cu stima Primar Moldovan Liliana. Doamne ajuta !”, a transmis primarul, Liliana Moldovan.

Proiectul este realizat prin PNDL având o durată de implementare de 24 luni, ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în toamna anului trecut, mai exact pe data de 19 septembrie 2019, valoarea contractului de finanțare fiind de 13,5 milioane fără TVA.

La începutul acestui an primarul Liliana Moldovan a acordat un interviu pentru TurdaNews în care a vorbit despre realizările celor 3 ani de mandat.

Printre acestea se numără realizarea unui proiect pentru introducerea apei și a canalizării în comună, reabilitarea și pietruierea drumurilor de hotar, introducerea rețelei de apă potabilă în satele Iacobeni și Boian, reîncadarea comunei în „zonă defavorizată” în legătură cu plățile APIA, nu în ultimul rând atragerea de cadre didactice în comună.

Pot să vă spun că ceea ce mi-am propus am și realizat. Am finalizat așa cum am promis, apa în satele Iacobeni și Boian, mai mult am introdus apa și în satul Valea lui Cati. S-au modernizat drumuri prin asfaltare la Ceanu Mare, Boian, Bolduț, unde a fost definitivat și podul peste Valea Largă.

Toate drumurile de hotar au fost pietruite, s-au realizat și șanțuri cu această ocazie. S-au reabilitat o serie de clădiri administrative cum sunt: Școala de la Moară, sala de sport din Boian, clădirea fostei școli din Dosul Napului, etc. Școala de la Bolduț spre exemplu a beneficiat de reabilitarea în totalitate a acoperișului. Terenul sintetic de la Ceanu Mare a fost și el reabilitat, nu în ultimul rând s-au realizat întăbulări ale clădirilor administrative, s-a continuat și cadastrarea comunei, s-au întocmit o serie de titluri de proprietate, nu a fost neglijat nici iluminatul public. Acesta a fost extins la Iacobeni, Dosul Napului, Ciurgău, Ceanu Mare….” explică primarul comunei.

S-a mai reabilitat și pietruit drumul din satul Fânațe. Cu această ocazie au fost înlocuite 27 de poduri.

Citește și: La 3 ani de mandat primărița Liliana Moldovan și-a îndeplinit deja toate obiectivele promise în campania electorală (Video)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate