fbpx

 
 
Scrie un comentariu

nori Frata

Locuitorii din satul Berchieșu, comuna Frata sunt total rupți de civilizație. Copii merg la școală în cizme de cauciuc cu noroiul până la genunchi.

O fetiță de 9 ani, elevă în clasa a II-a, străbate drumul spre școală și de la școală pe un drum plin de noroaie care i se atașează de papuci. Discutăm de un drum comunal din satul Berchieșu comuna Frata, în anul 2020.

Mămica fetiței, sătulă de lipsa de implicare a autorităților a decis să facă publice imaginile cu drumul spre școală al copilei.

Ce putem spune, suntem în sec 21, așa arată drumul de fiecare zi al fetiței din clasa a 2. Cum cresc copiii cu dragoste către cei ce ne conduc știind ca pentru ei nu s-a făcut nimic. Va dați seama ce simte copilul ala când ajunge în sfârșit acasă. Berchieșu comuna Frata”, transmite mama fetiței, citată de Ziar de Cluj.

Vasile Trif, primarul penelist al comunei Frata se află la cârma comunei de 16 ani, obținând primul mandat în 2004. A avut astfel timp sufiecient să să ocupe și de drumurile comunale. Domnule primar, uitați-vă la aceste imagini, poate că vă veți gândi și la acești copii măcar acum pe final de mandat! este apelul făcut de colegii din presa județeană.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate