fbpx

 
 
Scrie un comentariu

cl mv buget

În conformitate cu prevederile art. 139, Ordonanța de Urgență 57/2019 ,privind Codul Administrativ și a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului local al comunei Mihai Viteazu, jud. Cluj, va invitam la lucrările ședinței ordinare  a Consiliului local al comunei Mihai Viteazu, ce vor avea loc în data de marti  28.01.2020, orele 16:00 în sala de ședințe a Consiliului local Mihai Viteazu, str. Principala nr. 1014,tel./fax nr. 329101,329100 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea normei de combustibil pentru mijloacele auto detinute de catre Primaria comunei Mihai Viteazu, jud.Cluj, pentru anul  2020.

inițiator - Zeng Ioan - primar

2. Proiect de hotărâre   – Privind aprobarea însuşirii documentaţiei cadastrale de dezlipire si inscrierea in cartea funciara a loturilor nou formate a imobilului inscris in CF nr.5669 Mihai Viteazu.

inițiator -Zeng Ioan - primar

3. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului  bunurilor care aparțin domeniului public al comunei Mihai Viteazu.

inițiator -Zeng Ioan - primar

4. Proiect de hotărâre   privind   aprobarea Planului  de actiuni si de lucrari de interes local pentru repartizarea orelor de munca pentru persoanele majore din familia beneficiara de ajutor social pentru anul 2020

inițiator -Zeng Ioan - primar

5. Proiect de privind acordarea unui ajutor de înmormântare, în cuantum de 500 lei, pentru ARKOSI NICOLAE sotul defuncteiARKOSI ENIKO  ,având o situație materială precară, pentru acoperirea unei părți a cheltuielilor cu înmormântarea

inițiator -Zeng Ioan - primar

6. Proiect de hotărâre    de privind privind acordarea unui ajutor de înmormântare, în cuantum de 500 lei, pentru Bordea Maria Lucica, asistent social in cadrul primariei , defuncta Aranyasz Cristina având o situație materială precară, pentru acoperirea unei părți a cheltuielilor cu înmormântarea

inițiator -Zeng Ioan - primar

7. Proiect de hotărâre    privind  completarea art. 3 alin.1 din Hotărârea Consiliului local al comunei Mihai Viteazu,jud.Cluj, nr. 14/9.03.2017,privind asocierea comunei Mihai Viteazu ,jud.Cluj, cu Asociația Club Sportiv Arieșul Mihai Viteazu si alte persoane fizice, prin care se aproba contribuția financiara din partea comunei Mihai Viteazu, către Asociația Club Sportiv Arieșul Mihai Viteazu

inițiator -Zeng Ioan - primar

8. Proiect de hotărâre      privind modificarea si completarea , incepand cu 2 ianuarie 2020 a anexei nr.2  punctul 3 La Hotărârea Consiliului Local al Comunei Mihai Viteazu, jud.Cluj, nr. 78/2017, privind stabilirea salariilor de baza pentru personalul contractual , din cadrul aparatului  de specialitate al primarului.

9. Diverse întrebari,interpelari propuneri ale consilierilor, cereri, sesizări, reclamații provenite de la persoane fizice sau juridice din comuna, de competenta Consiliului local.                                           

Secretar  general U.A.T

Stăvariu Tudor Călin

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate