fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

eminescu viisoara

Administrația locală a comunei Viișoara a pregătit un spectacol aniversar „Eminescu” cu ocazia Zilei Culturii Naționale.

Evenimentul a avut loc astăzi cu începere de la ora 11 la casa de cultură din localitate.

Spectacolul a fost susținut de actorii Teatrului Național „Aureliu Manea” dar și de elevii Școlii Gimnaziale din Viișoara prezenți în număr mare la activitate.

Primarul Ioan Roman nu a fost doar gazda spectacolului, ci și prezentatorul acestuia.

Edilul a declarat pentru TurdaNews că …„ Astăzi este Ziua Culturii Române, Ziua Poetului Național Mihai Eminescu. Este o inițiativă bună, celebrarea acestei zile, este bine să ne cunoaștem identitatea și să ne-o păstrăm nealterată. Copiii vor spune poezii și avem plăcuta ocazie de a-i avea ca invitați pe actorii teatrului din Turda, pentru că vrem și noi la nivel de rural să promovăm valorile culturale române. Eminescu este un reper, este unic, este românul absolut după mine…celebrarea lui Eminescu nu are termen de prescripție pentru poporul roman” este de părere Ioan Roman.

Astăzi se împlinesc 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu. Acesta a lăsat în urmă adevărate opere literare care nu vor intra niciodată în anonimat.

Eminescu este considerat și în ziua de azi, omul de geniu al poeziei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator