fbpx

Icon Scrie un comentariu

parohia boian

Vineri 20 decembrie 2019,  în Parohia Ortodoxă Boian, Protopopiatul Turda, județul Cluj, au avut loc deosebite activități: s-a săvârșit Sfânta Liturghie, urmată apoi de Taina Sfântului Maslu, fiind  slujba prin care Biserica se roagă pentru cei bolnavi, dăruindu-le harul tămăduirii, al iertării păcatelor prin ungerea cu untdelemn sfinţit însoţită de rugăciunea preoţilor.

Alături de preotul paroh Viorel Feșnic au slujit Protos. Sebastian, starețul Mănăstirii de la Soporu de Câmpie, Pr. Vasile Tarța (Ceanu Mare), Pr. Adrian Moldovan (Bolduț), Pr. Dan Maluș (Iacobeni) și Pr. Ionuț Someșan (Soporu de Câmpie).

O altă activitate desfășurată de această dată cu  tinerii a fost cea în care copiii Parohiei Ortodoxe Boian, au continuat tradiția împodobirii bradului de Crăciun, iar la final și-au pregătit și colindele pentru ziua Sfântă a Praznicului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

,,În așteptarea marii sărbători a Nașterii Domnului, un grup de copii din parohia noastră au venit cu bucurie în suflet la biserică pentru a împodobi bradul și a repeta colindele pe care le vor cânta în ziua de Crăciun. O tradiție care se păstrează la noi în sat, mulțumim copiilor prezenți, mulțumim doamnei profesoare de religie Tușa Loredana pentru implicare! Sfânta zi de Crăciun să aducă bucurie și liniște în casele tuturor!”, ne-a declarat părintele paroh Viorel-Vasile Feșnic.

Foto: Pr. Viorel Feșnic

Text: Pr. Florin Negru

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator