fbpx

 
 
Scrie un comentariu

primăria din Cean

Împărțeala banilor pe criterii politice nu mai miră pe nimeni, cert este că la mijloc sunt prinși simplii cetățeni care nu au niciun amestec cu „socotelile” autorităților județene.

De exemplu, Primăria comunei Ceanu Mare, condusă de un primar de la PSD, a solicitat acordarea unui ajutor în sumă de 145.000 lei din fondul de rezervă al bugetului judeţului pentru repararea clădirii în care funcționează școala gimnazială și grădinița din localitatea Boian și reconstrucția acoperișului clădirii școlii din Bolduț.

Primarul Liliana Moldovan spune că aceste obiective se află într-o stare avansată de deteriorare, iar comuna nu dispune de fondurile necesare remedierilor necesare.

Consiliul Judeţean va aloca Primăriei Ceanu Mare suma de 60.000 de lei, mai puţin decât jumătate decât suma cerută, relatează Monitorul de Cluj.

În acest context, fondul de rezervă al Consiliului Judeţean Cluj se va diminua cu aproximativ 90.000 de euro după ce mai mulţi primari au solicitat ajutoare financiare pentru diverse lucrări de reparaţii. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate