fbpx

Icon Scrie un comentariu

triteniidejos 2 1

Recent la Tritenii de Jos a fost inaugurat un after school pe fonduri europene, proiect venit la „pachet” cu căminul cultural și asfaltările din comună.

“Această instituție face parte dintr-un proiect de două milioane de euro pe fonduri europene, în cadrul căruia a mai fost construit un cămin cultural și asfaltarea în satele  comunei Tritenii de Jos, începând cu Tritenii Colonie, Tritenii de Jos, Tritenii de Sus. Licitația a fost adjudecată la 1.600.000 de euro. Valoarea de construcție  a obiectivelor totale pentru proiectul respectiv este de 1.600.000 de euro, bani primiți de la Uniunea Europeană, la care a trebuit să contribuim și noi în ceea ce privește amenajarea spațiilor exterioare, gaz, lumină și toate utilitățile necesare. Mă bucur stimați părinți, dragi copii, onorată asistență că beneficiem de acest lucru. Administrația locală este deschisă pentru Europa, cum să mergem spre Europa? Noi, comuna Tritenii de Jos, am pus la dispoziție prin acest proiect această clădire, noi, suntem mândri că acești copii din comuna Tritenii de Jos,vor beneficia de  activități extrașcolare. After School are  în momentul de față aparaturanecesară  desfășurării în condiții optime a acestor activități” informează primarul Sașa Valer citat de Ziarul 21.

În același context, pentru Ziua Națională a României la Tritenii de Jos s-au alocat 500 de milioane de lei vechi, fapt ce a stârnit nemulțumirea liberalilor din localitate care au motivate că bani de premierea cuplurilor nu se găsesc la budget, dar de alte festivități, da.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator