fbpx

Icon Scrie un comentariu

primar Luna

Primarul comunei Luna, Aurel Giurgiu, ne-a declarat că se vor organiza manifestări dedicate acestei zile în toate cele trei sate ale comunei: Luna, Luncani și Gligorești.

”Vom organiza manifestări în toate cele trei sate ale comunei: Luna, Luncani și Gligorești. Consider că toți cetățenii merită atenția noastră acum la ceas de sărbătoare națională, să ne bucurăm împreună acum când împlinim 101 ani de la Marea Unire. Sigur că gândul nostru se va îndrepta în primul rând și spre cei care nu mai sunt printre noi, strămoși, moși, părinți, frați și surori și nu în ultimul rând către toți eroii neamului românesc care și-au dat viața pentru apărarea și eliberarea pământului sfânt al țării.

Vom depune coroane și flori la monumentele eroilor din cele 3 sate, unde împreună cu preoții parohi și cetățenii comunei se va face o slijbă de pomenire a eroilor români din comuna noastră, după care elevii școlilor din cele 3 sate vor susține un spectacol de cântece și poezie dedicat țării noastre dragi.

La Luna, Asociația Femeilor Voluntare vor susține un program de cântece patriotice românești.

După susținerea spectacolelor în toate cele 3 sate, cetățenii sunt invitații Primăriei la tradiționala mâncare românească ”Fasole cu cârnați” și un pahar de vin fiert.

Nu-mi rămâne decât să le urez tuturor românilor, oriunde s-ar afla, ”La Mulți Ani” de ziua țării și ”Sărbători fericite”. La Mulți Ani, România!”, ne-a declarat primarul Aurel Giurgiu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator