fbpx

Icon Scrie un comentariu

apă ciurila

Începând de mâine, promite președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, locuitorii din satul Sălicea, comuna Ciurila, vor avea apă potabilă la robinete.

Lucrarea a fost definitivată iar de mâine încep probele tehnice.

Fie că locuiți în această zonă, fie că este o destinație de recreere, trebuie să știți că de acum apa potabilă este o facilitate la îndemână. Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de execuție a conductei care va permite in câteva zile racordarea tuturor locuitorilor din Ciurila.

 

Se testează conductele iar vineri apa va fi pornită in rețea, urmând ca oamenii din Salicea să încheie contractele de furnizare a acesteia cu operatorul- compania noastră.

 

Este un proiect la care eu personal am ținut mult, pe care l-am promis și pe care l-am finalizat.

 

Iată ca se poate! Normalitatea se optine foarte greu, cu multă implicare și munca ” informează Alin Tișe.

Rețeaua de conducte de distribuție în comuna Ciurila, în lungime totală de 15,7 km, era realizată aproape integral, potrivit CJ Cluj.

Președintele CJ Cluj a semnat încă din data de 1 februarie 2017 autorizația de construire în vederea executării lucrărilor de alimentare cu apă potabilă în localitatea Sălicea, comuna Ciurila.

Lucrările, în valoare totală de 3.173.447 lei, au constat în realizarea de aducțiuni din sistemul de alimentare cu apă Cluj-Napoca – Feleacu – Casele Micești.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator