fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

triteniidejos 2 1

Administrația locală a comunei Tritenii de Jos a desfășurat în această toamnă o serie de activități generate de proiectele aflate în derulare.

 

În continuare, dacă vremea o va permite nu vor fi neglijate asfaltările, recent s-a asfaltat o arteră de circulație la Tritenii de Jos și vor continua asfaltările și la parcările de reședință. În ceea ce privește canalizarea din satul Pădureni aceasta se află în stadiul de licitație.

Nu a fost neglijată nici baza sportivă unde s-au făcut investiții la împrejmuire și teren sintetic, acolo lucrările nu sunt definitivate, se dorește și realizarea unui spațiu de agrement pe fonduri europene.

În privința pregătirilor pentru sezonul rece, încă mai există pe stoc material antiderapant și urmează achiziția câtorva tone de nisip și sare, deszăpezirea se va face în regie proprie la fel ca până acum.

Necesarul este de aproximativ 500 de tone de sare și 400 mc. de nisip.

Vom interveni cu 4 utilaje cu lamă plus din alte trei putem arunca manual antiderapant cu oamenii de la ajutor social, dacă ninge peste noapte de undeva de la ora 3 ieșim pe teren astfel ca până la 7 să fie toate drumurile practicabile” explica în sezonul trecut, primarul Sașa Valer.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate