fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

primar valea ierii

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Cluj l-au trimis în judecată pe primarul din Valea Ierii pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. 


Duma Gabriel Alexandru, primarul liberal de la Valea Ierii, a fost condamnat săptămâna trecută la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. În decizia dată de Judecătoria Turda se arată că edilul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile tot în primăria în care a săvârşit infracţiunea.


 Potrivit surselor Ziar de Cluj, primarul Gabriel Duma a fost trimis în judecată alături de Ioan Boca, condamnat şi el la închisoare cu suspendare, pentru terenuri sportive amenajate pe fonduri europene, care în realitate sunt amenajate pe suprafeţe înclinate. Ioan Boca a fost condamnat tot la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la abuz în serviciu. 


Atât primarul Gabriel Duma cât şi complicele său trebuie să achite peste 21 de mii de lei despăgubiri materiale. Niciunul dintre ei nu şi-au recunoscut infracţiunile, mai relatează Ziar de Cluj.

Citește aici articolul intergral: EXCLUSIV Primar din judeţul Cluj, condamnat la închisoare cu suspendare şi la muncă în folosul comunităţii care l-a votat. PNL Cluj îşi pierde "candidatul"

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator