fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

zeng1

Duminică în ziua votului pentru alegerile prezidențiale, la Mihai Viteazu s-a înregistrat o avarie de curent care a durat mai bine de o jumătate de oră.

 

Primarul Ioan Zeng a declarat că „pana de curent” a survenit în jurul orei 12 și nu a afectat procesul de votare, incidentul a fost raportat Biroului Electoral Județean Cluj.

Edilul mai spune că la Mihai Viteazu prezența la vot a depășit 44%, opțiunile alegătorilor fiind distribuite astfel: Klaus Iohannis – 39,11 %, Viorica Dăncilă-11%, Paleologu 8,16%, Dan Barna 13%, Kelemen Hunor – 16% etc. De menționat că pe liste suplimentare au votat peste 270 de persoane.

În comuna Luna, primarul Aurel Giurgiu ne-a declarat că 700 de voturi au fost obținute de candidatul liberal - Klaus Iohannis, 300 de voturi – Viorica Dăncilă, pe locul 3 s-a clasat Dan Barna. Prezența la vot a fost de 40%, pe liste suplimentare au votat 200 de persoane.

Pentru comuna Călărași, primărița Mirela Vereș spune că prezența la vot a fost de 43,64%, adică 890 de votanți. Dintre aceștia 432 l-au ales pe Iohannis, candidatul UDMR- Kelemen Hor a primit 130 de voturi, Viorica Dăncilă- 105, Dan Barna -75 voturi, Paleologu 61, restul candidaților au procente nesemnificative.

În același context, Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Cluj au fost date publicităţii următoarele rezultate: Klaus Iohannis – 42,09%, Dan Barna – 20,18%, Viorica Dăncilă – 10,43 %. Au fost numărate voturile de la 98% din secţiile de votare.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate