m install
petlinii
nello construct

Copii din Copăceni beneficiază începând de astăzi de o grădiniţă nouă

floris

O fosta sală de clasă a şcolii din Copăceni a fost modificată pentru a-i primi pe copiii de gradiniţă în condiţii optime. 34 de copii din Copaceni vor avea, începând de vineri, o nouă grădiniţă. Aceasta a fost amenajată într-o fostă sala de şedinţe a Scolii cu clasele I-VIII „Simion Balint“, din localitate.

 

Dictorul şcolii, Augustin Luca a declarat că numărul copiilor a crescut vertiginos faţă de anul trecut când erau doar 16 micuţi înscrişi la gradiniţă. “ Copii sunt împărţiţi pe două grupe: grupa mică şi cea mijlocie, grupa mare şi pregătiroare. Am făcut mobilier nou, jucării, sala a fost izolată termic, geamuri şi uşi termopan” mai spune Duca. Întrega investiţie, aproximativ 4.000 Ron, provine din fonduri alocate de la bugetul local, dar planurile dascălului nu se opresc aici.

 

Se doreşte înfiinţarea unei gărdiniţe cu program prelungit!

 

Părinţii copiilor înscrişi la grădiniţă, şi-au manifestat dorinţa de-a pune bazele unei gărdiniţe cu program prelungit. Aceasta ar urma să funcţioneze în spaţiul unde acum există un lot experimental al şcolii “Simion Balint” , deja luându-se legătura cu un arhitect pentru a stabilii detaliile proiectului. “ Acum avem o vizune asupra ceea ce vrem să facem. S-a realizat deja un plan de ansamblu, investiţia se va ridica la 250-300.000 euro, acoperită din fonduri europene. Şi cei care sunt plecaţi în străinătate, prin Spania sau Italia, ne-au sunat şi doresc să se întroacă acasă şi vor înfiinţarea acestei gărdiniţe cu program prelungit” a explicat directorul plaurile de viitor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: