fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

ioan marginean

Primarul comunei Moldovenești, Ioan Mărginean (foto, UDMR), se pregătește pentru campania electorală, respectiv întâlnirea cu alegătorii nemulțumiți! Spunem asta pentru că printre ultimele achiziții efectuate de administrația locală din Moldovenești figurează... un pachet de 10 mănuși de box și pentru sac!

 

Este vorba de 5 mănuși de box Decurion 2.0-Roșu/Negru, Negru/Roșu - 6,8,10,12 oz, material polivinil Maya și de 5 mănuși de sac Inceptos-Negru - S,M,L,XL - piele artificială.

Valoarea de achiziție nu este mare, 529,10 lei, însă s-ar putea să fie utile, după ce locuitorii comunei află cum se lăfăie angajații prin concedii plătite de Primărie, cu tichete de masă, ”surmenați” după salariile considerabile primite. 

”Tichete de vacanta pentru 24 de angajati conform comenzii: in total 667 tichete cu valoare 50 de lei fiecare. Voucherele de vacanta sunt acordate de angajator potrivit OUG 8/2009, cu modificarile si completarile ulterioare (OUG 46/2017), fiind tiparite pe un suport tehnic special care nu permite falsificarea acestora si care cuprinde toate elementele de siguranta prevazute de normele legale in vigoare. Voucherele au valori nominale de 50. Voucherele au termen de valabilitate de 1 an de la data emiterii”, este mențiunea făcută de societatea care a furnizat aceste vouchere de vacanță, respectiv Sodexo. Practic, e vorba de 33.350 de lei care au fost cheltuiți de la bugetul local pentru plata concediilor celor 24 de angajați.

Pentru ca locuitorii să nu poată afla informații la care, conform legii, au acces, primarul și angajații și-au ascuns declarațiile de avere (deși ele trebuiau publicate pe site, obligatoriu!), iar pe siteul Primăriei nu se pot găsi date privind salarizarea angajaților (care este și asta o obțligație, conform legii, cu actualizare de 2 ori pe an).

Acum 2 ani, primarul comunei Moldovenești a intrat și în vizorul presei județene. Dar... nici nu i-a păsat! ”Ioan Mărginean, primarul comunei Moldoveneşti nu şi-a mai făcut publică declaraţia din 2015, adică electoratul nu mai ştie cum a evoluat averea alesului local din 2014 până acum. Pe site-ul ANI nu apare deloc declaraţia sa de avere, doar pe site-ul Primăriei au fost postate până în anul 2015.”, menționeaza Gazeta de Cluj acum 2 ani.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator