fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

sms message

Primăria comunei Săndulești, condusă de Călin Fărgaciu (PSD), a achiziționat servicii de trimitere ”SMS către localnici”, urmând a cheltui pentru această activitate 30.000 de lei.

 

Denumirea achiziției: ”Serviciu complex de trimitere SMS catre localnici. - Panou de administrare - Interfata pentru alegere strazi, sat, comuna. Interfata grafica este web, are user management granular, se poate customiza in functie de nevoi specifice, in spate are una sau mai multe baze de date (dupa nevoi), iar prin interfata se poate interactiona cu baza de date si programa trimiteri de sms-uri predefinite.”.

Prețul ofertantului este de 500 lei/lună, iar achiziția a fost făcută pentru 60 de luni (5 ani). Firma care a câștigat furnizarea acestor servicii este Visoro Global SRL din Cluj-Napoca.

Firma a avut o cifră de afaceri de 580.895 lei în 2018 și un profit net de 145.220 lei, având 2 angajați. Firma respectivă a avut activități de realizare siteuri web pentru administrațiile locale din zone rurale, la tarife foarte mari (circa 20.000 de lei), deși au existat critici în ceea ce privește funcționalitatea lor.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator