fbpx

Icon Scrie un comentariu

valer sasa

Cu ocazia ședinței extraordinare de zilele trecute de la Tritenii de Jos, aleșii locali au aprobat componența comisiei locale de ordine publică.

 

În același context s-a adoptat și regulamentul de organizare și funcționare a comisiei respective. Componența este următoarea: Sașa Valer- primarul comunei Tritenii de Jos este președintele comisiei; Pop Mihai Ionuț- agent de poliție, membru; Suciu Loredana Roxana- secretarul comunei va îndeplini funcția de secretar și în cadrul comisiei de ordine publică; Rafai Raul Cosmin consilier local – membru, Urcan Ilie, consilier local – membru.

Comisia locală de ordine publică a comunei Tritenii de Jos este un organism cu rol consultativ în probleme de ordine publică, având competențe în organizarea și funcționarea poliției locale, a comunei.

Tot în cadrul ședinței de consiliu s-a aprobat modificarea organigramei și a statului de funcții din aparatul de specialitate al primarului comunei Tritenii de Jos.

Mai exact, s-a trecut la transformarea funcțiilor contractuale vacante de polițiști locali în funcții publice, a funcției publice de conducere vacante de secretar în secretar general, precum și a funcției contractuale de inspector de specialitate din compartimentul juridic în funcție publică de consilier achiziții publice.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator