fbpx

Icon Scrie un comentariu

aurel giurgiu pndl

Primarul comunei Luna, Aurel Giurgiu, a semnat contractul prin care a reușit să atragă 305.673,99 lei de la bugetul central, prin PNDL, pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare rețea de iluminat public în comuna Luna”. valoarea totală a investiției este de 416.352,30 lei.

 

Constractul a fost semnat luni, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Locale.

”Sunt foarte bucuros și satisfăcut că munca privind proiectele, atât pe PNDL cât și pe cele din bani europeni, îmi este răsplătită cu contracte de finanțare. este al doilea proiect pe PNDL pe care l-am câștigat după cel de la Luncani, care are ca obiectiv construirea unui dispensar uman, acesta fiind în executare, la ora asta aflându-se în faza de finalizare ”la roșu”, cum se spune în termenul constructorilor.

Noul contract pe iluminat prevede schimbarea tuturor corpurilor de iluminat public care nu sunt de tip LED și vor fi montate pe fiecare stâlp din toate cele 3 sate corpuri noi de tip LED. Mai precis, vor fi schimbate în total 553 de corpuri de iluminat la nivel de comună.

Realizarea acestui proiect va duce la un iluminat public mult mai performant și în același timp mult mai economic, atât din punct de vedere al energiei electrice consumate, cât și a costurilor financiare. Având un iluminat public perfect vom putea să ne bucurăm și pe timp de noapte de supravegherea video pe care o avem în comună, depistând mult mai ușor infracțiunile și pe cei ce încalcă legea. este un proiect binevenit care va ridica standardul de viață, siguranță și bunăstare a tuturor cetățenilor din comuna Luna”, a declarat primarul Aurel Giurgiu.

pndl luna

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator