fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

zilele comunei Viișoara

Zilele comunei Viișoara sunt programate la finele acestei săptămâni în perioada 14-15 septembrie.

 

Manifestarea debutează sâmbătă de la ora 12 cu Ziua Recoltei desfășurată în premieră la Viișoara și inaugurarea târgului expozițional.

Invitatul special este realizatorul emisiunii „Vine Vaida pe la noi” – Sergiu Vaida, programul artistic va fi susținut de Vasile Soporan, Iacob Morar, Liliana Oară și Formația de Dansuri de la Urca.

Duminică 15, septembrie, manifestările au ca locație parcul comunal din Viișoara, fosta grădină de vară. Acolo organizatorii au pregătit un program amplu ce începe cu slujba religioasă, parastas pentru Eroii Neamului, parada portului popular, masă festivă și spectacol folcloric.

Spectacolul folcloric va fi realizat cu participarea soliștilor: Ionuț Langa, Ioana Stetco, Ionela Moruțan, Petre Petruse, Maria Golban Șomlea, Formația condusă de Neu Gabor, Formația de dansuri tradiționale de la Urca, Corul Maghiar din Viișoara, Ansamblul Folcloric Ardeleana din Câmpia Turzii, Ansamblul Folcloric Datina Turdeană, Fanfara Promenada și Formația de dansuri maghiare din Mihai Viteazu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator