fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

dana manaila T

În aceste zile, Prefectul Ioan-Aurel Cherecheș a participat la ședința lunară a Colegiului Prefectural al județului Cluj.

 

Ședința a avut ca tematică informarea privind situația autorizării unităților de învățământ din județul Cluj în perspectiva începerii noului an școlar 2019-2020.

Totodată, au fost prezentate și aspecte privind programul pentru școli al României pentru anul școlar 2018-2020 (programul "lapte - corn - măr").

La eveniment a fost prezentă și Dana Mănăilă, primărița din Tureni care a adus în discuție o problemă cu care se confruntă la început de an școlar.

Este vorba despre neautorizarea unor unități de învățământ din comună pe motiv că la toaletă nu există apă potabilă!

Este o aberație, copiii nu beau apă de acolo ci direct de la dozatoare, nu există pericol de îmbolnăvire! Am discutat și cu cei de la DSP, le-am spus că avem toate dotările, punctele sanitare sunt curate și la standarde moderne, singurul aspect pe care l-au găsit a fost cel legat de apa de la toaletă care nu e potabilă!....am discutat și cu domnul Prefect și s-a înțeles situația, în cele din urmă am obținut o autorizare parțială, care este valabilă până când se va rezolva situația cu apa” declară pentru TurdaNews, Dana Mănăilă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate