fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

joc Urca

Astăzi, locuitorii din Urca au celebrat 730 de ani de atestare documentară a localității, ocazie cu care s-a organizat o nouă ediție a tradiționalei manifestări „Jocul la șură”.

 

După primirea invitaților de la ora 10 a urmat slujba religioasă și un parastas în memoria Eroilor Neamului, parada portului popular, masă festivă și un program folcloric.

Spectacolul folcloric a fost realizat cu participarea: Formației de Dansuri Tradiționale din Urca, a Formației de dansuri Frata, Formației de dansuri din Mociu și a formațiilor folclorice din satul Ratuș, Raionul Criuleni- Republica Moldova dar și a formației condusă de prof. Nelu Gabor.

Evenimentul a beneficiat de prezența Prefectului de Cluj, Aurel Cherecheș și a deputatului Horia Nasra, dar și a unor consilieri locali și județeni din Câmpia Turzii.

Primarul Ioan Roman a declarat în exclusivitate pentru TurdaNews că în luna septembrie, timp de două zile vor avea loc zilele comunei Viișoara. Mai exact în perioada 7-8 septembrie , viișorenii vor avea parte de o serie de surprize cum ar fi organizarea zilelor recoltei, inaugurarea târgului expozițional și darea în folosință a unui nou corp de școală dotat la cele mai înalte standarde de învățământ.

vipuri Urca

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate