fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

mv europubele

În conformitate cu prevederile art. 139, Ordonanța de Urgență 57/2019 , privind Codul Administrativ și a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului local al comunei Mihai Viteazu, jud. Cluj, va invitam la lucrările ședinței ordinare  a Consiliului local al comunei Mihai Viteazu ,ce vor avea loc în data de Vineri 23. 08 .2019 ,orele 13 în sala de ședințe a Consiliului local Mihai Viteazu, str. Principala nr. 1014,tel./fax nr. 329101,329100 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , cu următoarea ordine de zi

 

  1. Proiect de hotărâre privind  rectificarea bugetului local pe anul 2019  cu suma de 78.000 lei provenită din TVA  pentru plata salariilor asistenților personali.

      inițiator -Zeng Ioan -primar

 2 Proiect de hotărâre   privind modificare denumire rețea canalizare si actualizare valoare drumuri  din domeniul public.

      inițiator -Zeng Ioan -primar

  1. Proiect de hotărâre includerea Capelei din sat Cheia com Mihai Viteazu în domeniul public al Comunei Mihai Viteazu.

      inițiator -Zeng Ioan -primar

  1. 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor distincte pentru activitatea de salubrizare de pe raza unității administrativ-teritoriale, ca urmare a intrării in vigoare a O.U.G. nr.74/2018 pentru modificarea si completarea Legii nr.211/2011 privind regimul deșeurilor, a Legii nr.249/2015 privind modalitatea de gestiune a ambalajelor si a deșeurilor de ambalaje si a OUG nr.196/2005 privind fondul pentru mediu, aprobata prin Legea nr.31/2019.

      inițiator -Zeng Ioan -primar

             5.Proiect de hotărâre aprobarea lucrărilor pe domeniul public al comunei Mihai Viteazu pentru acces la obiectiv și pentru racord energie electrică , aferent obiectivului de investiție ,, Construire Stație de bază pentru servicii de comunicații electronice – beneficiar societatea RCS & RDS S.A

      inițiator -Zeng Ioan -primar

       6.Proiect de hotărâre  privind stabilirea cuantumului indemnizației lunare pentru participarea consilierilor locali la ședințele Consilierilor locali la ședințele  Consiliului Local al Comunei Mihai Viteazu și ale comisiilor de specialitate ale acestuia.

      inițiator -Zeng Ioan -primar

  1. 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea restituirii sumei de 10 656,77 lei către Organizația religioasă Martorii lui Iehova   în vederea  soluționării  pe cale amiabila a litigiului ca  urmare   a diminuării suprafeței concesionate  prin contractul de concesiune nr. 1677/1.04.2004.

       inițiator -Zeng Ioan -primar

Materiale acestei ședințe pot fi consultate începând cu data de 20.08 2019 orele 10,00 ,

Președinții de comisii își vor convoca membrii, pentru discutarea punctelor de pe ordinea de zi, întocmind proces verbal de comisie iar în data de vineri 23 august  2019 orele 13,00 vor fi prezenți toți consilierii pentru consultarea și aprobarea Procesului verbal al ședinței anterioare

                                                               Secretar  general U.A.T

                                                               Stăvariu Tudor Călin

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate