fbpx
Scrie un comentariu

fii Luncani

După ce la finele săptămânii trecute satul Luna s-a aflat la ceas de sărbătoare, iată că acum vine rândul locuitorilor din Luncani să petreacă.

Primăria și Consiliul Local Luna organizează duminică, 11 august, evenimentul „Fiii Satului” la Luncani cu începere de la ora 10.

După primirea invitaților, urmează slujba religioasă, un Te Deum la Monumentul Eroilor, masa festivă și programul artistic.

Spectacolul debutează de la ora 17 cu Ionică Ivan, Sebastian Stan, Ciprian Picovici, Ramona și Petrică Vita și Nelu Gabor.

Programul artistic este completat de Asociația Femeilor Voluntare din Luna, Orchestra Codru de România, Ansamblul de Dansuri Populare Cununița al comunei Luna și Gombar Dejo vor completa programul, capul de afiș al serii este formația SEMNAL M.

Totul se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

În cadrul manifestării va fi decernat și titlul de „Cetățean de onoare” unor personalități din satul Luncani. Este vorba despre: Primar – Ceclan Valer, Asistent veterinar – Budăcean Iustin, Interpretă de muzica populară - Muntean Ana.

Vor fi premiate la 50 de ani de căsnicie cuplurile: MĂRINCAȘ VASILE ȘI VALERIA, LĂSCĂU IOAN ȘI MARIA, SZEKELY ȘTEFAN ȘI ILEANA.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator