fbpx

turdanews vot

Scrie un comentariu

triteni sat

La ședința consiliului local al comunei Tritenii de Jos din data de 30 iulie, s-au aprobat sume și pentru finalizarea lucrărilor la capela de la Pădureni.

 

Lucrările au început la obiectivul menționat din anul 2016, acum prin rectifcarea bugetară s-au mai distribuit 40.000 lei.

De asemenea s-a supus aprobării aleșilor locali și execuția bugetului local al comunei Tritenii de Jos, pe trimestrul II al acestui an.

Consilierii au mai discutat despre situația juridică a pășunilor din comună, un litigiu cu comuna Viișoara, iluminat public, drumuri, dispensar veterinar.

În acest context reamintim că primăria Tritenii de Jos acordă finanțări nerambursabile pentru sport.

Instituția Comuna Tritenii de Jos invita persoanele fizice si juridice fara scop patrimonial, respectiv asociatiile si fundațiile constituite conform legii care îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, sa depuna oferte in scopul atribuirii contractelor de finantare neranbursabila, pentru domeniul Sport.

Data limita pentru depunerea propunerilor de proiect: 11.08.2019, ora 10.00. Selecția și evaluarea proiectelor în vederea obținerii finanțării se va face de către comisia de evaluare, în perioada 12.08.2019 - 14.08.2019” se arată în anunț.

Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: la registratura Comunei Tritenii de Jos, Str. Principală, nr. 392, jud. Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate