fbpx

Scrie un comentariu

mv europubele

Administrația locală a comunei Mihai Viteazu ia în serios colectarea selectivă a deșeurilor menajere și oferă gratuit locuitorilor câte o pubelă pentru produsele din sticlă.

 

Distribuția se va face în perioada 29 iulie-2 august 2019, pe baza cărții de identitate, la Casa de cultură din Mihai Viteazu între orele 9 și 16, până pe 1 august.

În ziua de 2 august programul se va limita între 9 și 13.

Încă de anul trecut administrația locală condusă de primarul Ioan Zeng a distribuit pe raza comunei europubele persoanelor fizice, pentru colectare selectivă. Câte 2 europubele, una galbenă (hârtie, carton) și una albastră (doze, PET-uri), fiecare de câte 120 de litri.

Pubelele au fost distribuite gratuit locuitorilor, în baza unui contract de comodat, iar în cazul în care cei care au beneficiat de ele și ulterior le înstrăinează, vor fi nevoiți să achite de 3 ori prețul lor, adică 221,64 lei/pubelă pierdută/înstrăinată/deteriorată.

Cu această ocazie, s-au retras și containerele existente pe unele drumuri, unde s-a dorit o colectare selectivă, după ce s-a sesizat faptul că cetățenii nu respectau indicațiile de colectare selectivă a deșeurilor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate