marian morar
m install
nello construct

Ceanu Mare și-a celebrat Fiii Satului

zamblau eugen

Sâmbătă și duminică au avut loc Zilele Comunei Ceanu Mare, prilej cu care toți Fiii Satului s-au adunat pentru a celebra evenimentul.

Administrația locală a comunei condusă de primărița Liliana Moldovan au organizat un program complex ce a cuprins atât manifestări religioase, spectacol folcloric, lansare de carte, Te Deum cât și o inedită expoziție produse locale și utilaje agricole.  

Concertele și dansurile populare au debutat duminică avându-i ca și „capete de afiș” pe Ghiță Munteanu, Valeria și Traian Ilea, Adriana Irimieș.

Programul folcloric a fost completat de Ananie Hădărean, Leontina Hădărean, Iacob Morar și fiica Ioana, Traian Balcău , Vasile Balcău , Emil Moldovan și nepoata Cristiana, Simion Onaca, Aurelia Rusu, Trio-ul Transilvan Covaci Carol Gaciu din Soporu de Câmpie, Ansamblul de dansuri populare Joc de Ceanu Mare, Ansamblul de dansuri populare Izvorașu Tureniului și alți artiști supriză.

Totul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2