fbpx

Scrie un comentariu

fii satului Cean

Sărbătoare mare la Ceanu Mare, duminică 28 iulie, când are loc cel mai important eveniment al comunei, Fiii Satului, ocazie cu care cenenii din toate colțurile țării și chiar din diaspora se adună pentru a marca evenimentul.

Potrivit primarului Liliana Moldovan, locațiile activităților sunt împărțite în acest an în felul următor: slujba religioasă și o lansare de carte Remus Hădărean vor avea loc în incinta bisericii din Ceanu Mare, urmează Cinstirea Eroilor Neamului un moment solemn cu depuneri de coroane și Te Deum, la monumentul eroilor.

Programul folcloric va fi în curtea școlii, întregul eveniment se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Concertele și dansurile populare încep de la ora 14 având ca și „capete de afiș” pe Ghiță Munteanu, Valeria și Traian Ilea, Adriana Irimieș.

Vor mai susține concerte: Ananie Hădărean, Leontina Hădărean, Iacob Morar și fiica Ioana, Traian Balcău , Vasile Balcău , Emil Moldovan și nepoata Cristiana.

Simion Onaca, Aurelia Rusu, Trio-ul Transilvan Covaci Carol Gaciu din Soporu de Câmpie, Ansamblul de dansuri populare Joc de Ceanu Mare, Ansamblul de dansuri populare Izvorașu Tureniului și alți artiști supriză.

Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 10 are loc o prezentare de produse locale și utilaje agricole, dar și o vizită la Muzeul Satului.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate