fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

tritenii de jos primaria

Reuniți în ședință ordinară, aleșii locali de la Tritenii de Jos au discutat câteva proiecte importante pentru comunitatea pe care o reprezintă.

 

Ordinea de zi a ședinței de consiliu a cuprins patru proiecte care fac referire la activitatea poliției comunale, o rectificare bugetară, încasarea de sume sub formă de sponsorizări, diverse.

Rectificarea bugetară a fost adoptată în unanimitate și a prevăzut transferul sumelor din trimestrul II, în trimestrul III.

În ceea ce privește sponsorizările, acestea au vizat construcția capelei de la Tritenii de Sus.

Obiectivul acestui proiect de hotărâre este ca orice persoană care dorește să facă o sponsorizare, fie că este fizică sau juridică, să poată face acest lucru, adică acei bani să aibă o destinație specială....pentru scopul în care au fost donați. Încasarea sumelor sub formă de sponsorizare destinate construcției capelei de la Tritenii de Sus, se va face exclusiv prin casieria unității sau prin virament bancar” se arată în document.

La capitolul „diverse” interpelările consilierilor au avut ca subiect realizarea unui spațiu de joacă la grădinița de la Tritenii de Sus, pietruirea drumurilor, proiectul de apă și canalizare, capela de la Pădureni etc.  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator