fbpx

Icon Scrie un comentariu

aurel giurgiu santier

În sfârșit la Luna se vor putea desfășura evenimente de amploare asta deoarece administrația locală a achiziționat o hală de 1.200 mp. unde se vor putea desfășura diverse activități.

Primarul Aurel Giurgiu a declarat în cadrul unui video-reportaj realizat de TurdaNews că cei 500.000 de lei necesari investiției au provenit de la bugetul local al comunei Luna.

Hala va funcționa atât ca „garaj” pentru utilajele achiziționate de primărie cât și pentru a găzdui diverse evenimente de amploare cum sunt zilele comunei, Fii Satului, expoziții și târguri cu profil agrar, dar va adăposti și materialele antiderapante necesare pentru sezonul rece.

În vecinătatea halei, primăria Luna va construi pe o suprafață generoasă un parc, spații de agrement și locuri de picnic.

Tot în această perioadă se lucrează în ritm susținut la infrastructura rutieră pe Măsura 7.2, proiect în valoare de 1 milion de euro. Două străzi se apropie de finalizare, au debutat lucrările de reprofilare la cea de-a treia stradă, una extrem de importantă pentru locuitorii zonei deoarece face legătura cu drumul național și ar putea degreva o parte din trafic.

Primarul Aurel Giurgiu spune că a dat și ordinul de începere a lucrărilor la dispensarul uman din Luncani, iar pe finele anului se speră ca acesta să devină funcțional.

În cursul zilei de ieri edilul a avut o întâlnire cu persoanele care au făcut solicitări pentru locuințe în noul cartier Avram Iancu. Deja există doritori pentru cele peste 130 de locuri de casă dar nici apartamentele nu își așteaptă prea mult proprietarii pentru că și acolo sunt deja cereri depuse. Acestea vor fi distribuite prin intermediul unor contracte de concesiune.

Sunt tot mai multe persoane dornice să-și clădească o locuință la Luna și să se mute într-o zonă cu un mare potențial de dezvoltare având în vedere proximitatea bazei aeriene și de ce nu? construirea în viitorul apropiat al parcului industrial Tetarom V.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator