fbpx

Icon Scrie un comentariu

drum iara

Lucrările de asfaltare executate în această primăvară pe drumul județean DJ 107M Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara sunt reclamate deja de cetățenii din zonă! După cum se vede din poze, drumul asfaltat în această primăvară deja a cedat!

La finele lunii martie 2019, Consiliul Județean a transmis un comunicat de presă, în care spunea că s-au reluat lucrările de asfaltare pe acest drum.

”Reamintim, pe această cale, faptul că reabilitarea și modernizarea drumului judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba constă în ample şi complexe lucrări ce vizează întreaga cale de rulare și vecinătatea acesteia, în profunzimea drumului, de la fundaţie şi până la aşternerea a două straturi de asfalt - binder și strat de uzură. Proiectul de investiții vizează un tronson cu o lungime de 42 de kilometri, lucrările fiind executate de Asocierea Kiat Group Construct SRL – Tehnic Asist SRL – Damar Consult SRL”, precizau oficialii Consiliului Județean Cluj, care administrează acest drum.

În luna mai 2019, președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a solicitat demisia oficialilor din Consiliul Județean Cluj, după ce a prezentat public porțiuni care deja se deteriorau.

Drumul ruşinii, principala rută turistică a Clujului, DJ 107 M, drum județean care face legătura între Cluj-Napoca și zona turistică din Băișoara, care tranzitează Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara, a ajuns într-o nouă etapă. Dacă în 2018 era practicabil mai degrabă pentru circulația carului, porţiunile reparate în 2019 deja sunt ciuruite de gropi. Bătaie de joc pe banii clujenilor! Rușine celor din Consiliul Județean Cluj! Alin Tișe și întreaga echipă de conducere ar trebui să demisioneze!”, a scris pe Facebook, Nasra.

Mai nou, oamenii din zonă sesizează că la câteva săptămâni după asfaltările din această primăvară, asfaltul efectiv se ”macină”, cedând sub roțile mașinilor care tranzitează zona.

”E bătaie de joc! Asfalt proaspăt turnat, de câteva săptămâni, care a pușcat tot și nu mai lucrează nimeni! Îi dezastru! Așa ceva nu vezi! Bani aruncați în vânt!”, ne-a transmis un locuitor din zonă.

Pozele arată o situație inimaginabilă pentru un drum recent asfaltat!

Citește și:

Drept la replică referitor la reabilitarea și modernizarea drumului judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator