fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

primar Mihai Viteazu

Bugetul comunei Mihai Viteazu a fost „văduvit” de sume importante de bani, astfel încât unele obiective de investiții vor suferi întârzieri .

 

Contactat de Turdanews, primarul Ioan Zeng a declarat că ar mai fi nevoie de aproximativ 2 milioane de lei astfel încât toate obiectivele propuse pentru acest an să fie duse la bun sfârșit.

Am mai mutat banii de la un obiectiv la altul, nu vom începe altele noi, și Consiliul Județean și bugetul statului nu au fost prea darnici cu noi...am pierdut cam 8 milioane...la sediul nou al primăriei lucrările sunt întârziate, sperăm la finalizare în această vară astfel ca din septembrie să ne mutăm acolo” explică Zeng.

În această perioadă se execută lucrări pe 8 km. de drumuri prin fonduri europene acolo unde există deja introduse utilitățile, rețeaua de canalizare este definitivată complet la Mihai Viteazu mai sunt câteva străzi unde se înlocuiesc conductele din oțel pentru rețeaua de apă, după care urmează asfaltarea.

La finele săptămânii trecute, primarul Ioan Zeng a fost prezent la zilele localității Sárrétudvari, sat înfrățit cu Mihai Viteazu din anul 2001.

Din delegație au făcut parte și alți reprezentanți ai administrației locale care participă pentru a 18-a oară la eveniment.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator