fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Ajc3omuuqqm7rdagrbvdPare incredibil, dar în secolul XXI pensiunile din zona Muntele Băişorii, o zonă considerată cu potenţial turistic ridicat, nu au curent electric zece ore pe zi! Din acest motiv, mulţi proprietari au rămas fără clienţi, iar unora li s-au defectat aparatele electrocasnice sau li s-a stricat mâncarea în frigidere.

Motivul oficial îl reprezintă unele lucrări în zonă, executate de cei de la Electrica, care au necesitat sistarea alimentării cu curent electric. E foarte bine că se schimbă liniile de curent electric, dar problema este că lucrările durează de mai bine de o lună şi nimeni nu le oferă proprietarilor detalii legate de aceste lucrări. Proprietarii sunt disperaţi pentru că din cauza întreruperii cu curent electric şi-au pierdut o parte dintre clienţi. Asta după ce s-au defectat aparatele electrocasnice, s-a oprit sistemul de încălzire al pensiunilor sau s-a stricat mâncarea în frigiderele nealimentate cu curent electric. Problema proprietarilor de pensiuni turistice este că nimeni nu i-a anunţat din vreme de aceste lucrări şi nimeni nu le spune exact cât mai durează.

Din cauza acestor deficienţe în alimentarea cu curent electric, mulţi dintre ei şi-au pierdut clienţii sau au fost nevoiţi să recurgă la generatoare individuale, care le-au ridicat costurile mult peste sumele încasate de la turişti.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator