fbpx
Icon Scrie un comentariu

retea gaz

Un număr de 4 proiecte de investiţii, cu o valoare totală de circa 4.5 milioane de lei sunt planificate pentru acest an în judeţul Cluj. Toate aceste proiecte vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale.


Investim an de an sume considerabile pentru modernizarea reţelelor, aceste lucrări fiind prioritare pentru noi, pentru că punem în prim plan beneficiile aduse clienţilor noştri şi anume: creşterea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale”, spune Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.


În municipiul Dej compania îşi propune un proiect de investiţii care urmăreşte înlocuirea de conducte şi branşamente pe o lungime circa 1.7 kilometri pe str. Dealul Florilor, Clopoţeilor, Brânduşei, Ciceului şi Merilor. Alt proiect vizează înlocuirea reţelei pe o lungime de aproximativ 2 kilometri pe str. Hăşdăţii, Iazului, Câmpului şi Ciocârliei din Gherla.


Lucrări de modernizare a reţelei de gaz sunt prevăzute şi pentru localităţile Pădureni şi Viişoara, unde vor fi înlocuiţi peste 4 kilometri, respectiv, 11 kilometri de conducte şi branşamente.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator