fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

ziua impact

În data de 1 iunie, cu ocazia ZILEI NAȚIONALE IMPACT, elevii din Școala Gimnazială "Pavel Dan" Tritenii de Jos, membrii ai Clubului de inițiativă comunitară "AGENȚII COMUNITĂȚII" coordonați de d-nele profesoare Duca Teodora, Canonenco Mirela și Rotaru Sanda și-au propus să amenajeze un nou loc de joacă, creat de ei, în comunitatea lor. Activitatea face parte din proiectul "Universul copilăriei", inițiat de către membrii clubului nostru cu sprijinul Fundației Noi Orizonturi.

 

Chiar dacă vremea nu a fost favorabilă, copiii ajutați de câțiva voluntari inimoși au construit și amplasat un leagăn, băncuțe și rondouri de flori, au sădit plante de sezon, au amplasat coșuri de gunoi etc. Materialele folosite au fost cauciucul și lemnul iar sfaturi au oferit arhitectul Robert Farczadi, peisagistul Cătălina Baci și "arhitectul școlii" prof. Raica Silviu.

În această zi de mare sărbătoare s-a îmbinat munca cu distracția. Copiii au primit dulciuri, prăjituri, baloane și suc, s-au fotografiat cu slogane educative, au colorat, au organizat curse printre jaloane, au sărit coarda și s-au amuzat de parașuta buclucașă, s-au pictat pe față etc. Totodată Impacții și-au prezentat în imagini, cele trei proiecte desfășurate până în prezent și au dezvelit plăcuța cu numele noului parc "PARCUL IMPACT".

Toate cunoștintele, atitudinile și valorile pe care copiii le-au învațat în cadrul CLUBULUI IMPACT i-au ajutat să realizeze această activitate de un real succes.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator