fbpx

Icon Scrie un comentariu

cl luna buget votat

Consilierii locali ai comunei Luna s-au reunit miercuri pentru ședința ordinară a lunii mai.

 

Printre alte subiecte de discuție pe ordinea de zi a figurat și proiectul de hotărâre privind construirea unei platforme de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd.

Alte subiecte de discuție au vizat execuția bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Luna pe trimestrul  I al anului 2019; de asemenea s-a cerut acordul Comunei Luna pentru efectuarea în comun cu Consiliul Județean Cluj a procedurilor de achiziții publice necesare realizării Parcului Industrial Tetarom 5.

În privința platformei pentru depozitarea gunoiului de grajd aceasta are ca termen de realizare 3 ani de zile, suma investiției se ridică la aproape 2 milioane de lei cu TVA inclus. Capacitatea  de depozitare 2700 mc/an.

Sursele de finanțare sunt din fonduri rambursabile acordate de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD), pentru implementarea proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi – Finantare Aditională”, implementat de Ministerul Apelor şi Pădurilor – Unitatea de Management al Proiectului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii. Bugetul local al comunei Luna va contribui cu partea de cofinanțare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator