marian morar
m install
nello construct

Platformă specială de depozitare a gunoiului de grajd la Luna

zamblau eugen

Consilierii locali ai comunei Luna s-au reunit miercuri pentru ședința ordinară a lunii mai.

 

Printre alte subiecte de discuție pe ordinea de zi a figurat și proiectul de hotărâre privind construirea unei platforme de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd.

Alte subiecte de discuție au vizat execuția bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Luna pe trimestrul  I al anului 2019; de asemenea s-a cerut acordul Comunei Luna pentru efectuarea în comun cu Consiliul Județean Cluj a procedurilor de achiziții publice necesare realizării Parcului Industrial Tetarom 5.

În privința platformei pentru depozitarea gunoiului de grajd aceasta are ca termen de realizare 3 ani de zile, suma investiției se ridică la aproape 2 milioane de lei cu TVA inclus. Capacitatea  de depozitare 2700 mc/an.

Sursele de finanțare sunt din fonduri rambursabile acordate de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD), pentru implementarea proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi – Finantare Aditională”, implementat de Ministerul Apelor şi Pădurilor – Unitatea de Management al Proiectului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii. Bugetul local al comunei Luna va contribui cu partea de cofinanțare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2