fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

vot ora12

O prezență masivă la vot s-a înregistrat și în mediul rural din zona Turzii. Surprize au apărut și aici, cele mai elocvente la Tritenii de Jos , Viișoara și la Luna.

Liberalii au câștigat teren și la Tritenii de Jos o comună cu un electorat PSD, condusă de ani buni de primarul Sașa Valer.

Potrivit rezultatelor alegerilor europarlamentare la Tritenii de Jos s-au obținut următoarele voturi: PNL - 708 voturi, PSD - 256 voturi, USR - 174 voturi, ALDE - 98 voturi.

La Viișoara se stă astfel: prezență bună la vot, pe locul 1 s-au situat liberalii, urmați de UDMR , USR-PLUS și pe locul 4 social-democrații.

Dana Mănăilă de la Tureni ne-a declarat că prezența la vot a fost destul de mare de aproximativ 45% rezultatele fiind următoarele: PNL, USR, UDMR, PSD.

Aurel Giurgiu de la Luna spune că primul loc a fost adjudecat de PNL urmat de PSD, dar nu la diferență mare de voturi.

În Mihai Viteazu prezența la vot a fost de 50% spune primarul Ioan Zeng, o bună parte dintre votanți au fost pe listele suplimentare în satul Cheia, este vorba despre cei care s-au aflat în tranzit spre Cheile Turzii și au ales să-și exprime opțiune politică la acea secție de votare.

Rezultatele sunt următoarele în ordinea voturilor: PNL, urmat de Alianța USR-PLUS, UDMR și PSD.

La Ceanu Mare sunt exprimate următoarele opțiuni electorale: PNL, PSD, USR.

Demn de menționat este faptul că și în acest caz au votat multe persoane pe liste suplimentare, aproximativ 260, aproape cât într-un sat din comuna respectivă, un număr „ciudat” de mare în opinia unora!

Primărița Mirela Vereș de la Călărași ne-a declarat că prezența la europarlamentare a depășit 47%, pe locul I s-a clasat PNL, urmat de UDMR, locul 3 a fost adjudecat de USR-PLUS, și abia pe locul 4 PSD. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator