fbpx

Icon Scrie un comentariu

gunoi neridicat

În cadrul ultimei ședințe de consiliu de la Tritenii de Jos s-a discutat printre altele și despre situația serviciului de salubritate.

 

Potrivit interpelărilor făcute de aleșii locali, mai mulți locuitori din comună au restanțe mari la plata taxei de salubritate. 

Pentru o mai bună gospodărire a domeniului public, consilierii au cerut amplasarea unor tomberoane de o capacitate mare și la intrările în cimitir, dar și în diverse puncte din Tritenii de Jos unde la ora actuală nu există astfel de recipiente.

Un alt aspect discutat a fost cel al taxei de salubritate. Potrivit informațiilor furnizate de administrația locală, în acest a nu vor exista majorări ale acesteia. La ora actuală de achită 6 lei/ lună  pentru o gospodărie cu o persoană și 9 lei/lună pentru o gospodărie cu mai mult de două persoane.

Anul trecut au existat probleme cu firma de salubritate care nu a ridicat gunoiul timp de câteva săptămâni, atunci administrația locală a arătat cu degetul spre conducerea societății afirmând că nu-și face treaba, în replică cei de la Domeniul Public Câmpia Turzii au afirmat că s-au acumulat datorii mari pe care nu le plătește nimeni. În cele din urmă conflictul s-a „stins” dar încă există sincope în ridicarea gunoiului menajer.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator