fbpx
Icon Scrie un comentariu

liliana moldovan

Primărița din Ceanu Mare, Liliana Moldovan, a vorbit despre dezastrul pe care l-a lăsat fostul primar al localității, Virgil Păcurar, care este și președintele organizației locale a PNL Ceanu Mare.

 

„Aș fi foarte fericită dacă președintele PNL Ceanu Mare, respectiv fostul primar, ar avea curajul să ne spună de ce nu a reușit să finalizeze niciun obiectiv de investiții.

S-a lăudat cu clădiri reabilitate și clădiri noi, însă acestea nu sunt investiții în folosul cetățenilor. În folosul oamenilor sunt investițiile în infrastructură, în drumuri, în rețele de utilități, în lucruri care să faciliteze bunăstarea cetățenilor.

Iar dacă tot vorbim despre clădiri reabilitate, haideți să luăm cazul căminului cultural din satul Iacobeni.

Pe amplasamentul vechiului cămin cultural, care a fost demolat, a fost construită o clădire nouă, care a fost dată în folosință în urmă cu 4-5 ani. Cum a fost dată în folosință această clădire nu știu, deoarece NU EXISTĂ ÎN ARHIVELE NOASTRE NICI MĂCAR VREUN PROCES VERBAL DE RECEPȚIE A LUCRĂRILOR. Acum, la nici 5 ani de la finalizarea clădirii, toată gresia și faianța din cămin au pușcat. Este dezastru total ce e acolo.

A fost montată o centrală termică, însă această centrală – din informațiile noastre – nu a fost montată de o firmă autorizată ISCIR, tocmai din aceste raționamente este imposibil ca această centrală să fie pusă în funcțiune.

Aceeași firmă care a construit căminul cultural din Iacobeni a făcut și lucrări de reparații la acoperișul școlii din Boian. Nici până la acest moment nu am restituit garanția de bună execuție a lucrării, deoarece acoperișul respectiv arată incredibil, cu defecțiuni și elemente periculoase.”, a declarat Liliana Moldovan, citată de Refleqt Media.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator