fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

ceanu mare

Consiliul local al Comunei Ceanu Mare, cu sediul in localitatea Ceanu Mare, nr 101/C, jud. Cluj , in temeiul art. 9 alin(2) din OUG nr. 34/ 2013 si  HCL nr. 17 / 05.04.2019 inchiriaza prin atribuire directa, terenuri avind categoria de folosinta pasune  crescatorilor de animale persoane fizice sau juridice din cadrul colectivitatii locale, UAT comuna Ceanu Mare.

 

Documentatia de atribuire poate fi procurata de la sediul Primariei Ceanu Mare,contracost : 50 lei,care se achita la casieria unitatii.

Cererea de inscriere impreuna cu documentele necesare in vederea participarii la atribuirea directa a pasunii se vor depune pina la data de 19.04.2019 ,inclusiv,ora 12,00 la registratura Primariei Ceanu Mare .

Selectia dosarelor si atribuirea directa  a pasunii se va organiza in data de 23.04.2019,ora 10,00la sediul Primariei Ceanu Mare.

Pot solicita suprafete de teren avind categoria de folosinta pasune,urmatoarele categorii de persoane ,cu respectarea urmatoarelor conditii:

-  sa fie  persoane fizice sau juridice avind animale inscrise in Registrul National al Exploatatiilor

- sa fie crescatori de animale din cadrul colectivitatii locale ,avind animalele trecute in evidenta medicului veterinar si in Registrul Agricol al comunei Ceanu Mare;

- personele juridice indiferent de forma de organizare trebuie sa aiba ca obiect de activitate inregistrat la Oficiul Registrului Comertului  activitatea codificata  CAEN:014 -cresterea animalelor ,sau cod CAEN:015-activitate in ferme mixte-cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor ;Asociatiile proprietarilor de animale infiintate conform OG nr 26/2000 sa fie legal constituite cu cel putin un an inainte de data depunerii cererii pentru atribuirea directa a pasunii;

- sa nu aiba restante la bugetul local, conform prevederilor Codului Fiscal;

- dovada detinerii unui numar sufficient de animale pentru a asigura incarcatura minima de 0,3 UVM/ha;

- sa nu mai detina alt contract de inchiriere/ concesiune pasune incheiat cu Primaria Ceanu Mare;

Pretul inchirierii este de 250 lei/ha/an iar perioada de inchiriere este de 7 ani.

PRIMAR, Moldovan Ana -Liliana

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator