fbpx

Scrie un comentariu

Silaghi flori

Horticultura este la Viișoara pe lângă o meserie de suflet și o oportunitate de business.

Acest fapt este dovedit și de familia Szilagyi care și-a transformat pasiunea pentru flori într-o adevărată afacere de familie.

Petuniile de toate culorile dar și mușcatele sau garoafele au atins gradul de înflorire maximă, o serie de cumpărători se arată deja interesați să-și împodobească casele sau grădinile înainte de sărbătorile pascale cumpărând direct de la producători.

Alexandru Szilagyi a declarat pentru TurdaNews că prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ele nefiind schimbate în ultimii ani. Unele răsaduri de flori pornesc de la câțiva lei, iar florile la ghiveci pot ajunge și până la 20-35 de lei, în funcție de dimensiune și tip. Mușcatele simple costă 5 lei, petuniile cu combinații de culori și la ghivece mari sunt ceva mai scumpe, dar fiecare poate să aleagă în funcție de preferințe și bani ceea ce își dorește.

Horticultorul a recunoscut că anul trecut nu a fost „anul petuniilor” din cauza schimbărilor climatice, dar anul acesta speră ca vremea să fie ceva mai blândă și să permită o dezvoltare armonioasă a florilor.

Pe lângă produs, cumpărătorii pleacă și cu informații prețioase despre flori privind modul de întreținere al acestora, cultivare, resădire etc.

Familia Szilagyi a început să transforme pasiunea pentru flori într-o afacere de familie de mai bine de 12 ani investind muncă și bani în serele care ocupă o suprafață de peste 1.400 mp.

Doritorii pot achiziționa florile și direct de la sera acestora din Viișoara, potențialii clienți pot să-i contacteze la: Szilagyi Melinda - inginer horticol. Viișoara nr. 494.

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    Telefon: 0742.574.078.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate