fbpx

Scrie un comentariu

aurel giurgiu

Primarul comunei Luna, Aurel Giurgiu, spune că s-a finalizat licitația pentru asfaltările de 1 milion de euro, bani europeni, iar după 1 iunie speră să se înceapă lucrările. Alte două proiecte importante, dispensarul uman de la Luncani și realizarea bazei sportive moderne, au fost lansate pe platforma de achiziții în sistem electronic - SICAP, urmând a se stabili câștigătorii licitațiilor.

 

„N-am stat cu mâinile în sân. Suntem în grafic și comuna Luna nu este afectată de tergiversarea bugetului. 

Chiar pot spune că sunt mulțumit. Am reușit, pe măsura 7.2., am câștigat 1 milion de euro pentru asfaltări. Odată cu finalizarea documentelor, am ținut licitația, am avut doi competitori, unul din București și unul din Câmpia Turzii. Am avut șansa și norocul să atribuim contractul și am semnat contractul cu firma din București. Așteptăm avizul de la Satu Mare, pentru predarea amplasamentului. După 1 iunie sperăm să începem lucrările de asfaltare.

Am pus pe SICAP proiectul privind dispensarul uman din Luncani. Este vorba despre 6 miliarde de lei vechi și avem pusă pe SICAP și baza sportivă modernă, atât de mult dorită de tinerii din comună.

Va fi o bază modernă, cu tribune acoperite, cu vestiare, grupuri sociale și tot ce înseamnă un stadion cochet”, a spus Aurel Giurgiu, citat de Refleqt Media.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate