fbpx

Icon Scrie un comentariu

Daniela Manaila

Domnule deputat PSD Sorin Bota, toată stima pentru domnia voastră. Am apreciat poziția dumneavoastră când a-ți făcut front comun cu Primăria Tureni, chiar dacă suntem în partide diferite și deputații PNL nu au avut curaj să mă susțină, în legătură cu execuția acelor borduri și garduri montate prin Tureni. Dar, nu pot fi de acord când afirmați că Primăria Tureni a blocat Studiul de Fezabilitate al centurii ocolitoare.

 

Cu siguranță nu a-ți primit informația corectă. Vă rog să verificați acordul Primăriei Tureni dat încă din anul 2014 - 2015. Vă rog să verificați existența lui în original întrucât mi-a fost solicitat de încă cel puțin 2 ori ulterior, pe motiv că nu se mai găsește la C.N.A.I.R.-D.R.D.P. Clui.

De asemenea vă informez că la începutul anului 2019 am fost contactată telefonic de reprezentanții DRDP Cluj pentru a le înmâna o copie a proiectului centurii ocolitoare pentru că în arhiva lor nu se mai regăsește niciun exemplar, copie pe care nu am emis-o pe motiv că nu le mai trebuie, deoarece s-a luat decizia recentă de reproiectare a traseului, întrucât studiul de fezabilitate este depășit, pentru că nu mai răspunde cerințelor de trafic.

Menționez că mi-a fost cerut sprijinul în emiterea acordurilor proprietarilor de terenuri pentru efectuarea studiilor geologice a noului proiect, aspect cu care am fost total de acord inclusiv să le pun la dispoziție toată informația tehnică pe care o deține Primăria Tureni. Fac precizarea că în studiul vechi era proiectată o singură bandă pe sens.

Vă rog să cereți avizele pe care le-am dat la CNAIR și să dezmințiți informația.

Daca nu le au, vă invit la Primăria Tureni să le primiți în copie de la noi și să aflați multe adevăruri care probabil v-au fost ascunse.

Cu respect,

Primar Elena Daniela Manaila

Citește și:

Deputatul Sorin Bota vrea un tunel de legătură între Autostrada Transilvania și centura Clujului

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator