fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

luna demolat

Executorii judecătorești au fost prezenți ieri dimineață la Luna, însoțiți de reprezentanții societății Straco și de jandarmi și polițiști, pentru a demola gardurile mai multor gospodării din localitate, al căror proprietari au fost expropriați pentru construcția porțiunii de autostradă Câmpia Turzii-Târgu Mureș.

 

Intervenția a fost necesară pentru că proprietarii s-au declarat nedreptățiți, în condițiile în care sumele primite pentru expropriere au fost infime.

Totul s-a întâmplat în contextul în care firma Straco are nevoie de terenurile respective pentru a construi un drum de servitute, care va asigura suspendarea DN 15 E60 peste Autostrada Transilvania, anunță RefleqtMedia.

Mai mulți oameni din comună s-au revoltat. Printre aceștia s-a aflat și omul de afaceri Doru Chiper, care investise în gard mai mult decât suma primită ca despăgubire.

La fața locului au fost momente de tensiune, între reprezentanții autorităților și proprietarii care se considerau nedreptățiți, dar în cele din urmă spiritele s-au calmat, iar cei de la Straco au putut proceda la demolarea gardurilor.

Foto: RefleqtMedia.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator