fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

profi luna

Rețeaua Profi s-a extins și la Luna! Azi a avut loc inaugurarea oficială, la care au fost prezenți reprezentanți ai Profi, dar și reprezentanți ai administrației locale, în frunte cu primarul Aurel Giurgiu.

”Mă bucur că au ajuns la Luna pentru că orice agent economic care vine și investește pe teritoriul comunei este binevenit, iar faptul că s-au creat locuri de muncă și toți angajații sunt din comună nu face decât să mă bucure. Sigur că va fi o competiție cu ceilalți agenți economici din comună, din care vor avea de câștigat cetățenii, prin prisma prețurilor. Economia de piață este dură și nu iartă pe nimeni. Cel care vinde mai ieftin va avea câștig de cauză și va rezista pe piață. I-am felicitat că au renovat tot magazinul într-un timp foarte scurt, respectiv 30 de zile, le-am urat mult succes și să reziste cât mai mult la Luna, sănătate la tot personalul”, a declarat primarul localității, Aurel Giurgiu.

Rețeaua de magazine Profi se va extinde și la Mihai Viteazu, în acest moment fiind în construcție viitorul magazin care va funcționa în apropierea Primăriei din localitate.

Inițial, Profi a ajuns la Câmpia Turzii, unde a deschis un magazin chiar la artera principală.

Extinderea în Turda s-a produs mai recent, deschizând inițial un magazin pe strada Tineretului, iar apoi un altul pe strada Zambilelor.

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din țară și cu un ritm de creștere încă neegalat în România. La sfârșitul lunii martie 2018 funcționau 741 de magazine amplasate în 397 de localități din toate județele și municipiul București.  Din decembrie 2016, rețeaua este detinută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investitii de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat PROFI de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro.

Mid Europa are o experiență deosebită în domeniile healthcare și retail, deținând printre altele reputatele centre medicale Regina Maria din România și, până în aprilie, lanțul de supermarketuri Zabka, cu peste 2600 de magazine, în Polonia. Pe timpul cât a deținut-o, această rețea a crescut într-un ritm de peste 500 de magazine pe an. Rețeaua se dovedește extrem de flexibilă și inovatoare, operând cu magazine în format Standard, City și Loco. Cu formatul Loco, PROFI a devenit primul retailer care se adrezează consecvent zonelor din afara marilor aglomerări urbane.

La finalul anului 2017, PROFI era unul dintre primii patru angajatori din retailul românesc, cu peste 12000 de angajați care își desfășoară aici activitatea promovând valorile companiei: Încredere, Implicare, Pasiune.
 
Mai mult de 650.000 de clienți calcă pragul magazinelor PROFI în fiecare zi pentru a se bucura de cele până la 6000 de produse pe care acestea le oferă la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață.

PROFI încurajează producția locală, circa 80% din sortimentația PROFI fiind produsă în România. Succesul rețelei se datorează și numărului din ce în ce mai mare de branduri proprii, care tind să se apropie de 20% din
totalul produselor.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator