fbpx

2 Comentarii

masă orfani

O familie din Săndulești a oferit o masă gratuită copiilor orfani, un gest mic dar care înseamnă mult pentru cei cu care soarata nu a fost atât de darnică.

Nu ştiu câți dintre noi s-au întrebat vreodată cum arată îngerii. Nu ştiu câți s-au întrebat dacă aceştia sunt în cer, pe pământ sau în ambele locuri deodată. Nu ştiu care este primul lucru care vă trece vouă prin minte când auziți cuvântul înger, dar privind această poză, eu personal, când spun îngeri, mă gândesc fără doar şi poate la Marius şi Luana Sin! Am fost martorul multor binefaceri realizate de această minunată familie, dar astăzi am simțit nevoia să aştern câteva cuvinte de laudă la adresa lor.

Dorința aceasta a apărut în timp ce priveam zâmbetele acestor copii. Prin oameni ca ei, se împrăştie pe pământ puțin din mireasma cerului. Prin oameni ca ei reuşeşti să înțelegi că Dumnezeu chiar locuieşte în oameni.

De ce am vrut să împart cu voi aceste gânduri? Ca să înțelegem cu toții că suntem binecuvântați ca să fim o binecuvântare pentru alții.

Dragii mei, Marius şi Luana, ştiu că pentru voi binele se face în tăcere, dar dați-ne voie astăzi să vă luăm drept exemplu de oameni care se transformă în îngeri, sau poate îngeri care se transformă în oameni.

Primiți recunoştința şi prețuirea noastră!

Fiți binecuvântați!

transmite Avram Gal

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator