fbpx

Scrie un comentariu

viisoara mociu

Zilnic se primesc sesizări de la conducătorii auto care tranzitează drumurile județene din Cluj, starea deplorabilă a unor segmente de drum i-a adus la limita răbdării.

 

La fel se întâmplă și cu sectorul de drum județean dintre Viișoara și Mociu, plin de gropi, care mai nou au fost umplute la repezeală (nr. sau cârpeală) cu pietriș, un pietriș care va fi luat de prima ploaie zdravănă, iar situația va reveni la „normal”.

În luna octombrie a anului trecut Consiliul Județean Cluj informa despre faptul că au demarat lucrări de reabilitare pe segmentul de drum Viișoara-Ceanu Mare- Frata-Mociu, pe o lungime de aproape 40 de km.

De o mare complexitate, lucrările de reabilitare și modernizare presupun intervenţia pe toată lungimea sectorului vizat, începând de la fundaţia drumului şi încheind cu două straturi de asfalt, binder şi strat de uzură, cu inserţie de material geocompozit antifisură. De asemenea, proiectul prevede şi realizarea de acostamente, şanţuri, rigole şi podeţe, racordări cu drumurile laterale, accese la proprietăţi, parcări, ziduri de sprijin, parapeţi metalici flexibili, investiția urmând să se finalizeze prin realizarea de marcaje şi semnalizare rutieră....Drumul judeţean 150 Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu este inclus în Programul de investiţii privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene, lucrări finanţate din creditul de 50 de milioane de euro contractat în acest scop de Consiliul Judeţean Cluj” se arăta în informarea CJ Cluj.

Calitatea lucrărilor reiese din poza de mai sus!

FOTO/ Ziarul 21. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator