fbpx

Scrie un comentariu

drum Rediu

Clujenii care parcurg zilnic drumul spre satul Rediu, dinspre Vâlcele, își distrug zilnic mașinile.  Primarul comunei Aiton, Nicolae Făgădar, susține că președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a promis de 11 ani repararea drumului, pe care îl au în subordine, dar nu s-a ținut de cuvânt.

 

Starea drumului este sub orice critică, fiind groapă lângă groapă.

”Drumul care face legatura din Vâlcele (dupa Feleac) si satul Rediu are 4 km și arata ingrozitor. Mai rau ca dupa al Doilea Razboi Mondial. Vorbim despre un drum situat la 14 km de Cluj-Napoca” spune un localnic citat de stiridecluj.ro

Primarul comunei Aiton, Nicolae Făgădar, spune că de 11 ani are promisiuni de la Consiliul Județean Cluj că drumul va fi asfaltat și de 11 ani nu se face nimic. Acesta mai precizează că deși nu se găsesc bani pentru asfaltare, an de an Consiliul Județean, prin președintele Alin Tișe, semnează ordine de pietruire.

Vin cu autogrederul și pietruiesc. Lucrarea ține până la prima ploaie și apoi iarăși e groapă lângă groapă. Pe noi ne-a favorizat că a nins și a înghețat drumul, așa s-a putut circula. Cum vine primăvara va fi dezastru”, a mai spus edilul.

În replică Consiliul Județean afirmă că  sectorul de drum Vâlcele – Rediu – Aiton situat pe drumul județean DJ 103M, a fost inclus în Programul de lucrări de modernizare şi reabilitare aferent anilor 2016 – 2018, dar  câștigătorul serviciilor de proiectare nu și-a mai onorat obligațiile contractuale, în paralel a existat și o contestație la adresa câștigătorului. Această situație a fost tranșată în justiție, prin sentință hotărându-se anularea licitației serviciilor de proiectare și reluarea acesteia, mai titrează sursa citată.

Între timp se așteaptă condiții meteo favorabile pentru demararea lucrărilor de întreținere.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator