fbpx

8 Comentarii

laszlo viorel

Laszlo Viorel, un bărbat din Băișoara, acuză că a fost bătut miercuri după-amiază de șeful Postului de Poliție Valea Ierii, Florin Octavian Fărcaș, care i-ar fi rupt o costă, i-a fisurat alte două, plus că i-a creat și alte contuzii pe cort. Bătaia s-ar fi produs în incinta sediului de Poliție din Băișoara.

 

Conform ziarulclujean.ro, incidentul s-a produs după ce polițiștii i-ar fi luat la întrebări pe niște tineri care se jucau cu zăpadă pe stradă, iar victima a scos telefonul mobil pentru a filma scena.

”Agentul i-ar fi luat la întrebări pe tinerii din stradă, iar Laszlo Viorel ar fi încercat să scoată telefonul și să filmeze scena. Viorel spune că i-a cerut agentului să se legitimeze, dar polițistul și-ar fi ieșit din minți. Agentul l-ar fi lovit pe Laszlo Viorel de față cu ceilalți tineri, l-ar fi introdus în autospeciala de poliție și l-ar fi dus la Postul de Poliție Băișoara”, menționează sursa citată.

După bătaia încasată, victima a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Turda, unde a primit o injecție și a fost trimis acasă, motiv pentru care rudele au luat decizia să-l ducă pe cont propriu la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj, unde medicii au constatat că are o coastă ruptă, două fisurate și alte contuzii în urma violențelor la care a fost supus.

Victima s-a prezentat și la Institutul de Medicină Legală, pentru a obține un certificat medico-legal, bărbatul din Băișoara fiind hotărât să-și caute dreptatea în instanță, angajându-și avocat, iar săptămâna viitoare va depune plângerea împotriva polițistului.

Polițistul acuzat a refuzat să comenteze incidentul, îndrumând reporterul să se adreseze purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Burz · 18:55 27.01.2019
  titlul corect ar fi un tigan, hoț de lemne, sustine ca a fost batut de politie :))
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ziar TurdaNews · 18:59 27.01.2019
   Cu tot respectul, dar ceea ce spuneți dvs nu este în niciun caz ”titlul corect”! Poate fi o precizare a dvs (fără relevanță cu informația din articol), dar în niciun caz nu este ”titlul corect”! Nu mai faceți confuzii de acest gen și nu încercați să dați sfaturi, dacă nu aveți habar. Exprimați-vă opinia, simplu.
   Mulțumim pentru înțelegere!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vizitator · 16:50 28.01.2019
  Ce repede dati vina pe țigani d-nule Burz dar pe ,,ROMÂNI VOȘTRI NU II VEDEȚI "când fură...poate era chiar ROMANASI de-al tau
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ion A. · 01:11 28.01.2019
  un golan obraznic, care si-a luat portia meritata
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Andreea Florea · 15:47 30.01.2019
  sigur nu lo batut bine, daca il batea bine ne arata si ce este sub pansament, sau o poza cu certificatul, ar trebuii sa verificati sursa turdanews, eu cred ca promovati fake news, un circar chiar
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ana Maria · 21:08 30.01.2019
   Burz da tu daca esti roman ce ai in plus fata de el manci cu 2 linguri romani fura cu cmioanele si tigani cu spatele ca nici cal nu are???? daca va batea pe voi romani ooooiii nu mai comentati dar bn face isi cauta dreptatea asa tigan cum e
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Lica irimie · 21:07 27.01.2019
  Hxhx
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 17:20 27.01.2019
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator