fbpx

Scrie un comentariu

caine muscat

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din comuna Mihai Viteazu a trăit, în urmă cu circa o săptămână, aventura vieţii sale: a fost atacat de trei câini în momentul când a intrat, poftit de către gazdă, în curtea gospodăriei acesteia. 


Vizitatorul a suferit multiple răni, însă ce e mai trist e faptul că omul s-a luptat din răsputeri cu patrupedele dezlănţuite, fiind salvat în ultima clipă de un vecin care a intervenit cu mâinile goale şi l-a scos din colţii celui mai fioros dintre ei, descurajându-i astfel pe ceilalţi. Pentru că proprietarul câinilor a promis că despăgubeşte victima pentru cheltuielile făcute, aceasta declară că deocamdată nu va depune plângere la Poliţie, relatează Gazeta de Cluj.

Bărbatul s-a deplasat la secţia U.P.U. a Spitalului Municipal Turda, unde i-a fost acordat primul ajutor. Apoi a fost transferat la cea de boli infecţioase, unde a trecut la un tratament drastic de injecţii antirabice, care se va întinde pe durata unei luni.

Am vorbit cu proprietarii câinelui şi aceştia s-au dovedit foarte cooperanţi şi dornici să mă despăgubească pentru cheltuielile făcute zilele astea, cu medicamentele şi trambalările! Cât despre suferinţa îndurată prefer să o trec în contul meu. Eu îi cred pe cuvânt, deocamdată – şi le acord această prezumţie”! relatează victima pentru sursa citată.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator