fbpx

Scrie un comentariu

drum gligoresti

Un cititor ne sesizează faptul că drumul județean de pe raza comunei Luna, care face legătura dinspre județul Alba cu DN/DE în zona stației Peco din Luncani, este plin de gropi, după ce a fost recent asfaltat!

 

”Fac naveta zilnic pe drumul DJ107F, care s-a asfaltat acum doi ani.

De anul trecut de când camioanele de la autostradă transportă material pe acest drum, au apărut o mulțime de cratere și nimeni nu ia masuri.

Pe marginea drumului sunt numai capace de roți.

Apelez la dv, poate reușiți să atrageți atenția autorităților”, ne-a transmis Gabriel P.

Situat între pozițiile kilometrice 9+860 și 14+370, sectorul de drum vizat de lucrările de asfaltare este cuprins între limita cu judeţul Alba și localitatea Luncani.

Consiliul Județean Cluj a adus la cunoștința locuitorilor din zonă și a participanților la trafic faptul că au fost finalizate lucrările de așternere de covor asfaltic în două straturi, respectiv binder și strat de uzură, pe un tronson de 4,5 kilometri al drumului judeţean DJ 107F, în cursul lunii aprilie 2018. Deci, acum mai puțin de un an!

Citește și:

S-a finalizat turnarea covorului asfaltic pe drumul județean 107F limită cu județul Alba – Luncani (DN 15)

Acum, cei de la Consiliul Județean ar trebui să facă o evaluare a stării drumului și să impună niște măsuri, în cazul în care lucrarea încă este în garanție! Sau... să verifice modul în care se desfășoară transportul de tonaj greu pe acel drum și dacă nu cumva afectează starea acestuia (nu cunoaștem detaliile construcției, privind capacitatea tonajului admis pe acel drum), caz în care ar trebui să ia legătura cu firmele care aduc aceste prejudicii, pentru a fi reparate/refăcute. Este adevărat că există și situația calității proaste a lucrărilor efectuate, dar asta tot Consiliul Județean ar trebui s-o lămurească!

Oricum, cert este că un drum care a fost terminat de asfaltat anul trecut, acum e plin de gropi!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator