fbpx

Icon Scrie un comentariu

luna 2

Mâine, de la ora 12.00, în localitatea Luna va avea loc sfințirea Monumentului Eroilor, în prezența IPS Andrei, a altor preoți din zonă, dar și a unor primari care se vor alătura primarului comunei Luna, Aurel Giurgiu, la acest mare eveniment.

 

Această unire s-a făcut cu mari sacrificii, cu mari jertfe din partea poporului român... Din păcate, am avut și noi victimele noastre și am considerat oportun să le închinăm acest monument, pe care să fie scris numele tuturor lunenilor care au murit pentru libertate și unitate. Să le purtăm veșnică recunoștință, să ne aducem aminte că armata română și-a făcut întotdeauna datoria, este unul din etaloanele țării, la ora actuală este instituția în care aveam cea mai mare încredere, le mulțumim foștilor oșteni dar și celor care servesc patria cu credință la ora actuală”, a transmis primarul Aurel Giurgiu, cu ocazia inaugurării monumentului, înaintea Zilei Marii Uniri din acest an.

Monumentul Eroilor de la Luna a fost ridicat în cinstea și în memoria localnicilor care s-au jertfit în războaie, pentru apărarea sau întregirea patriei, pentru ca, peste ani, numele lor să dăinuiască în memoria celor care vor să-i cinstească și să le aducă un pios omagiu pentru jertfa lor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator